Hvilken varmepumpe skal du vælge til erhverv?

26 February 2022 Silje Hansen

editorial

For rigtig mange virksomheder står det højt på dagsordenen at have fokus på klimaet. Det er derfor noget mange virksomheder taler højt og viser overfor deres kunder og medarbejdere. Nu har du mulighed for som virksomhed også at gøre noget ved. Du kan vælge at investere i en varmepumpe som opvarmning af jeres kontorlokaler eller f.eks. et lager. Det vil naturligvis også bidrage til et bedre indeklima, da du kan styre temperaturen helt præcis, som du vil have det.

Det er desuden også bedre for miljøet sammenlignet med et træpillefyr, oliefyr eller et fyr på gas. Derudover vil du naturligvis spare penge på din varmeregning hver måned ved at skifte over til en varmepumpe. 

varmepumpe erhverv

Vælg den rette løsning for en varmepumpe til erhverv

Det kan være en stor afskrivning at skulle hive 100.000 – 130.000 kroner ud af budgettet til at investere i en varmepumpe. Her kan du i stedet vælge en abonnementsløsning, hvor du kun skal lægge 7.500 kroner eller et andet mindre beløb for en varmepumpe. Her vil der være et fast månedligt beløb, som du skal betale for at have varmepumpen. Beløbet dækker naturligvis over driften og service af varmepumpen. Dermed skal du som virksomhed ikke bekymre dig om større regninger eller uforudsete omkostninger forbundet med varmepumpen.

Ved at vælge en varmepumpe sparer du ikke kun penge på hele investeringen. Du vil også opleve, at du kan spare helt op til 33 % på din næste varmeregning. Denne besparelse kan i selv kan løbe op i mange penge på et år. 

Kontakt naervarme.dk for et tilbud på en varmepumpe til erhverv

Hvis du er i markedet for at finde en varmepumpe til erhverv, kan du med fordel se på de forskellige løsninger hos naervarme.dk. Her tilbyder de blandt andet det omtalte abonnement. Du kan dermed som virksomhed være med til at bidrage til den grønne omstilling. 

More articles