Hvorfor købe lingeri?

21 July 2021 Astrid Pedersen
image

editorial

Måske tænker du at frækt undertøj er en overflødig luksus. Der er alligevel ingen der kan se det. Og når det er sexy time skal tøjet jo alligevel af med det sammen.

Men her skal du huske at lingeri ikke bare er blonder og lir. Ægte lingeri er designet til at have en rigtig god pasform og er samtidig udført i kvalitets materialer.

Det betyder at du med lingeri får behageligt undertøj som ikke snærer, strammer, gnaver eller på anden måde giver anledning til irritation. Og det er da værd at tage med når vi snakker de mest intime beklædnings genstande.

Hvilken type lingeri skal jeg vælge?

Hvis du er helt grøn ud i køb af lingeri kan du med fordel lægge ud med the basics, nemlig trusser og BH. Et flot BH sæt er den vigtigste grundbestandel i en hver lingeri garderobe.

Når du står for at skulle købe dit BH sæt er det vigtigt at du først og fremmest kender din trusse og BH størrelse. Og her kan det godt gå hen og blive en anelse kompliceret.

Find lingeri i den rette størrelse

Trusse størrelsen er ikke så vanskelig at have med at gøre. De fleste trusser fås i standard størrelser, for eksempel Large, Small eller Medium.

Du skal således blot fokusere på at vælge den rette model. Du kan for eksempel vælge en g strengs trusse som nok er den frækkeste model der findes. Og befinder du dig ikke godt i sådan én kan du i stedet vælge en tai trusse, en tanga trusse eller et par briefs eller boxers.

Når du skal handle BH skal du både kende din skålstørrelse, som angives med et bogstav, og dit bustemål i centimeter. Disse mål kan du få taget i en lingeri forretning. Og så er du klar til at finde flot lingeri på love-lingeri.dk.dk

More articles