Invisalign – tandretning til yngre og ældre

28 April 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er du ked af ikke længere at kunne fremstille en perlerække af tænder som står knivskarpt på række som i dine yngre dage? Så burde du overveje at kontakte en tandlæge med henblik på at få rettet dine tænder.

Få et nyt smil med Invisalign

Selv om du ikke er helt ung længere kan det godt lade sig gøre at rette op på såvel et uregelmæssigt bid som skæve tænder i over og undermund. Uanset om du ønsker at få rettet dine tænder af funktionelle eller æstetiske årsager vil du nemlig kunne komme rigtig langt med Invisalign.

Invisalign er moderne tandregulering som baserer sig på tynde, lette og 100% transparente tandskinner, fremstillet til det enkelte tandsæt. Du vil med Invisalign kunne opnå flotte resultater i løbet af blot et halvt til halvandet år. Og det helt uden at dine venner eller kolleger kan se at du er i gang med et tandregulering forløb.

Hvordan fungerer Invisalign?

I modsætning til de fast monterede bøjler vil du kunne tage dine Invisalign skinner ud af munden når du eksempelvis skal spise eller børste tænder. Dette er måske den fremmeste fordel ved Invisalign tandretning. På den måde er det nemlig muligt at opretholde en god mundhygiejne og dermed forebygge eksempelvis karies og tandkødsbetændelse – problemer som hurtigt kan opstå med fast monterede tandbøjler i metal, som samler madrester i løbet af dagen.

Samtidig er Invisalign bøjler lette og behagelige at være iført og vil ikke gnave på indersiden af dine kinder. Og da de gennemsigtige skinner sidder helt tæt til dine tænder vil ingen kunne se at du har dem på.

Få tandretning med Invisalign på Frederiksberg og i København

Hos You Smile I Smile er de dygtige tandlæger alle eksperter i tandregulering med Invisalign. Læs mere om You Smile I Smile på yousmileismile.dk

More articles