Lad den lokale VVS mand på Amager give en hånd med installationerne

13 April 2021 Astrid Pedersen

Har du netop købt eget hus, og kan du dårligt vente med at få foden under eget bord efter mange år i lejlighed? Det er der ikke noget at sige til.

Du bør dog være opmærksom på at det nu er slut med at ringe til viceværten hvis der opstår problemer med installationerne i din bolig. Dem er du nu helt selv ansvarlig for, både når det gælder elektricitet, gas og vand. Og derfor bør du hurtigst muligt skabe kontakt til lokale fagpersoner, her under en autoriseret elektriker eller el installatør og en autoriseret VVS installatør.

Tilkald din lokale VVS’er når det haster

Det er nemlig rigtig smart at have nummeret på din faste VVS mand ved hånden hvis der springer et vandrør eller der pludselig ikke er varme i radiatoren.

Mens du boede i lejlighed kunne du altid bare ringe til viceværten – men den går ikke længere. Nu skal du have fat på en autoriseret VVS installatør, og gerne en som tilbyder døgnservice, så du også kan få taget hånd om problemer som opstår uden for kontortid.

I dette tilfælde er det en god idé at vælge en VVS’er som har hovedkontor tæt på din bopæl. Så er du nemlig sikret kort reaktions tid og hurtig udrykning. Og så kan du få repareret lækken så hurtigt som muligt hvorved skadernes omfang begrænses.

Hvor kan jeg finde en autoriseret VVS installatør på Amager?

Har din nye bolig sin beliggenhed i Tårnby, Dragør, Kastrup eller Sundby kan du for eksempel kontakte Claus A. Axmark VVS. VVS firmaet Claus A. Axmark VVS har igennem mange år hjulpet bolig ejere på Amager med at få styr på rørene, og tilbyder alle former for VVS service til sine kunder.

Du kan læse meget mere om Claus A. Axmark VVS, og kontakte virksomheden gennem dennes hjemmeside caavvs.dk.

More articles