Spar penge – skift til en energieffektiv varmepumpe

02 June 2019 Astrid Pedersen
Spar penge - skift til en energieffektiv varmepumpe

Vil du skåne klimaet, og samtidig spare penge på varmeregningen? Så skal du overveje at skifte til en billig varmepumpe.

Hvad er fordelen ved en luft til vand varmepumpe?

Varmepumper er den dag i dag det mest miljøvenlige alternativ til de konventionelle opvarmningsformer. Er du i besiddelse af et fyr, som er gammelt, slidt og omkostningstungt i vedligehold, vil du opleve, at det er dyrt at varme dit hjem op. Dette skyldes, at dit fyr ikke udnytter den tilførte energi optimalt – og dette betyder samtidig, at dit fyr er en enorm miljøbelastning.

Du kan således spare penge, samtidig med at du reducerer dit såkaldte ”carbon footprint” (som er betegnelsen for det aftryk, din udledning af CO2 sætter på miljø og klima) – ved at skifte fyret ud med en luft til vand varmepumpe. En luft til vand varmepumpe er langt mere energi effektiv end et gammelt, slidt fyr, og har dertil en meget højere grad af driftssikkerhed.

Med en luft til vand varmepumpe kan du opvarme vand til forbrug og opvarmning af dit hus på effektiv og økonomisk vis, samtidig med at du skåner miljøet, og ikke udleder så megen CO2. Du kan således skrue op for varmen og stå i lang tid under den varme bruser på de kolde vintermåneder uden at få dårlig samvittighed – hverken over for familiens budget eller over for miljø og klima.

Hvornår skal jeg vælge en luft til luft varmepumpe?

Hører du til dem, som ikke har anden mulighed for opvarmning af hjemmet end de dyre elektriske radiatorer, kan du med stor fordel skifte disse ud med en effektiv og moderne luft til luft varmepumpe. Med en luft til luft varmepumpe får du ikke alene billig og energibesparende opvarmning af dit hjem – du får samtidig en højteknologisk løsning, som renser luften, og som kan anvendes som air condition anlæg om sommeren. Find din nye varmepumpe på gramenergi.dk

More articles